Sko til Børn

En rigtig god børnesko forretning vil passe de rigtige sko til dit barn, og give ekspertrådgivning. Biff i Dulwich Village har trænet sko montører og lagre et bredt udvalg af børnesko. Ejer Julie Jensen besvarer nogle af de mest almindelige spørgsmål i hendes butik.

Hvornår mit barn har brug for deres første par sko?
Dit barn kan udstyres med specialiserede præ vandrere / første sko, når de begynder at tage deres første skridt. Sko er ikke afgørende i denne fase – gå barfodet indendørs gør det muligt for fødderne at styrke og udvikle. Fordelen ved sko på dette tidlige stadium er beskyttelse. Som deres gå skrider frem, når især de er klar til at gå udendørs, sko fået væsentlig betydning for beskyttelse og vil begynde at give en vis stabilitet. Første sko / pre vandrere skal være bløde og fleksible, med justerbar lukninger for en lun pasform.

Sko til Børn ?
Sko foranstaltninger ikke svarer til nogen standardiseret system, men varierer alt efter producent. For eksempel varierer Clarks og Start-ritus ved halv størrelse. Et barn måling 4G Clarks skal måle 3 ½ G Start-ritus.

Hvorfor er mit barn sommetider monteret en anden størrelse fra det måles?
Foranstaltningen er kun en guide – det giver skoen montøren et udgangspunkt. Den korrekte størrelse vil afhænge af en lang række andre faktorer, herunder form og proportioner af foden (meget få fødder er “gennemsnitlige”) samt typen og formen af skoen (varierer alt efter mærke, byggeri, anvendte materialer). Montering af rigtige sko tager tid og kræver en erfaren montør.

Har mit barn har brug for en bredder sko til børn

Sko er “monteret”, hvis de enten kommer i en vifte af bredde og længde fittings, eller har de lukninger, der giver mulighed for justering. I det hele taget en form for tilpasning eller variation i indretning er ideel – helst en kombination af lukninger, der holder hælen på bagsiden af skoen, samtidig med at fleksibiliteten på tværs af fodballen, da dette er, hvor foden bøjer. Men en god pasform, kan også opnås gennem valg af stil eller mærke. Nogle mærker og visse stilarter er særligt velegnet til smalle fødder, andre er bedst til at montere brede fødder.

Hvordan kan jeg vide, om skoene passer?
Vi har fundet følgende citat om den amerikanske Podiatry netværket: ‘montering sko er ikke en videnskab men en kunst. Det kræver øvelse og erfaring med forskellige typer af sko og fødder ‘. Holdet på Biff har over 50 års erfaring i sko montering og er glade for at give en passende kontrol.

Hvorfor mit barn ender i forskellige bredder i forskellige butikker?
Dette kan skyldes: forskelle i sko konstruktion – den sidste af forskellige sko, selv i samme mærke varierer; forskelle i indstillingsmuligheder af sko til børn – sandaler og undervisere med velcro stropper er normalt ikke fås i forskellige bredder som reguleringen kommer via ændre stropperne men de ofte siger ‘F’ på kassen. Endelig kan formen af foden forandring som den vokser. Småbørn tendens til at have brede fødder, som kan smal som de vokser og bliver mindre kødfulde.

Hvor længe vil de sko sidste, inden mit barn vokser ud af dem?
Vi vil altid passe med voksende rum (længde og bredde), men dette vil variere afhængigt af barnets alder og formen af foden. Toddler fødder normalt vokse meget hurtigt, og dette skal kontrolleres hver seks til otte uger. Feet fortsætte med at vokse, i gennemsnit hele to størrelser for et år indtil en alder af fire eller fem år. Denne vækst er ikke konstant, men kommer i ryk, så det er vigtigt at fortsætte med at få sko kontrolleres og forventer at erstatte dem hver tre til seks måneder.
For ældre børn vækst dæmpes en smule. Ved skolealderen sko tendens til at vare omkring seks måneder. Omkring puberteten, kan fødderne vokse meget hurtigt – vi har set så meget som 2-3 størrelser i én sigt! Hvis dit barn er vokset i højden forvente en slutspurt i foden størrelse. Hvis de ikke er vokset i nogen tid en slutspurt kan skyldes. Dette råd gælder for den “gennemsnitlige” fod – et barn, hvis voksen foden størrelse kommer til at være store, vil vokse ud af flere sko end en, hvis voksen fod størrelse vil blive lille.

Hvorfor kan du ikke passe ekstra plads at give mulighed for vækst ryk?
Vi vil passe lige så meget plads som vi kan – for et lille barn / pre-skolebarn dette vil være omkring en halv størrelse (ca. 4,5 mm) afhængig af den valgte stil og bredde på foden. For ældre børn kan dette stige til omkring en hel størrelse, men dette vil variere efter type af mund (tynd fødder, med slanke ankler, tillader ikke megen voksende rum) og type sko (mode ballet pumper er nødt til at passe stramt eller de falder off kontra mode lange støvler som generelt kan udstyres med en god størrelse tommelfinger plads foran tæerne).
For alle børn, hvis skoen er for langt de kan rejse, men husk ‘for lang’ står i rimeligt forhold til den samlede størrelse af barnet og er et spørgsmål om ekspertvurdering. Voksende plads i bredden i skoen er lige så vigtigt som længden, men vil være tilbøjelige til at variere mere ved at stil – undervisere, kan bløde læder sko med rimelighed rummelig på bredden mens ballet pumper, Mary Jane stilarter og stivere læder skolen sko til børn skal passe mere snuggly eller de kan gabe eller overdrevent krøller. Igen dette er ikke mejslet i sten, men et spørgsmål om dom. Venligst drøfte eventuelle bekymringer med din sko montør. Hvorfor sko nogle gange gnide?

For helt nye skole sko, antager den størrelse korrekt, kan følgende råd hjælpe:
1. Brug din normale skole, sokker, når skoene er monteret. Sørg for sokker er ikke stram eller så løs de bliver snoet. Nogle sokker har meget tykke sømme – prøv at undgå disse
2. Brug de nye sko rundt i huset for et par timer om dagen i mindst et par dage før at bære dem i skole. Efter en sommer med letvægts sko til børn skolen sko føles stift
3. Hvis der ikke er tid til at pre bære sko forsøge at rotere nye sko med noget andet, for eksempel gå til skole i undervisere. Skolen dag er en lang dag i et par nye sko
4. Nogle børn er mere tilbøjelige til vabler og kan være bedre egnet til det blødeste læder sko til rådighed. Nogle af de mere traditionelle Start-Rite sko er meget stive, når nye og kan tage en smule af at bære i
5. Hvis en blister opstår skoene kan stadig bæres, hvis blister er dækket med en COMPEED gips (findes på de fleste apotekere)
6. Hvis du er usikker på pasformen eller eventuelle problemer fortsætter ud over de første to uger, gå tilbage til butikken du har købt dem fra
7. Nye sandaler bør bæres med sokker hvor det er muligt. Prøv uden sokker på en gradvis, men hvis det er meget varmt (og fødder bliver svedige), eller du er til fods en lang vej, brug sokker. Nogle småbørn har meget følsom hud, så sokkerne altid kan være nødvendigt at blive båret
8. For gamle sko til børn , kan gnide være et tegn på, at skoene bliver for små eller ikke passer så godt, som de bruges til – hvis du kommer til butikken, vi kan kontrollere. I fortiden, har vi også fundet gnide på grund af sok sømme, stramme sokker og på grund af sand komme ind i sko.

Er ballet stil pumper egnet til schoolwear?
Disse er en mode fit element begunstiget af pigerne og hadet af forældre, skoler og sko montører ens! De mangler støtte og dæmpning og har tendens til at kun virkelig arbejde på “gennemsnitlige” F passer foden. De er ikke normalt meget slidstærkt og ikke rigtig designet til aktive børn. Selvfølgelig, har en tendens med en vis alder gruppepres til at dominere mere end sund fornuft, så hvis du er ved at blive presset af din datter, så prøv at vælge en stil med en rem og en base enhed, der ikke er for spinkelt. En strop vil give en bedre pasform og en mere solid base vil give bedre støtte. Det er som regel meget svært at passe voksende plads i disse stilarter. Vi vil rådgive dig om dette, men finder forældrene ofte påtaget sig, hvis det passer for nu ‘det vil vare et par måneder. Det kan men dit barn kan undergå en vækst Spurt. Det anbefales ikke at købe disse stilarter på den store størrelse, da de kan glide for meget på hælen og opmuntre dit barn til at kradse deres tæer.

Kan jeg videregive sko på?
Dette er ikke anbefales, hvis skoene har været i brug i mere end et kort stykke tid. Dette skyldes, at sko vil have støbt til foden form person, der bærer dem, og vil være ubehageligt / uegnede til en anden fod. Selvfølgelig kan sko til børn, der er slidt kun i korte perioder eller lejlighedsvis slid gives videre, men det er vigtigt at tjekke de passer. Vi er glade for at gøre dette for dig.

Kan jeg tjekke mit barns størrelse til at købe over internettet?
Foranstaltningen er kun en vejledning og ikke et pålideligt værktøj til at bestille sko online.

Kan jeg købe i salget til næste år?
Det kan være svært, som du ikke kan præcist forudsige vækst og skal være opmærksom på ændringer i sæsonen (der er ingen grund til at købe sandaler, der ikke passer, før vinteren). Vær også opmærksom på, at sko kan være i salget, da de var meget smalt eller meget bredt (ingen mening at købe en størrelse for stort i en snæver stil, hvis dit barn har brede fødder). Men hvis du opretter fra en montering, hvordan sko til børn passer, og prøv dem på dit barn på regelmæssig basis (vi er glade for at kontrollere), så er det muligt at finde nogle gode sko køber i salget.

Er det i orden at bære træningssko hele tiden?

Vi får stillet dette en masse og har kigget på en række Podiatry hjemmesider for at hjælpe med at få et klart svar. Det er det generelle råd: syntetisk undervisere kan forårsage meget svedige fødder (som igen kan føre til sportsfolk foden) og anbefales ikke til fuldtid slid. Derudover kan de ikke vise den samme naturlige give og blødgørende som lædersko. Plimsolls og lette vægt lærred sko er heller ikke anbefales til fuldtid slid, da de har meget lidt støtte og støddæmpning. Vi finder, at de fleste børn i skolealderen have mindst to par sko til børn, men hvis undervisere er deres vigtigste ikke-skole sko, overveje at købe den bedste kvalitet materialer dit budget vil give.

Hvad med Crocs? Er det sko til børn ?

Classic Crocs er ikke en rigtig monteret sko. De varierer kun i længde og er brede. Vi kan hjælpe med at rådgive om størrelse, men fordi de ikke kommer i en bred vifte af halve og hele størrelser, de har tendens til at være lidt stor og måske ikke egner sig til alle børn. Vi anbefaler ikke Crocs som dit barns eneste par sko. Men mange forældre finder dem meget nyttige for rodet stranden eller haven spille.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.