Reima Flyverdragt

Her i shoppen findes et stort udvalg af produkter til børn fra bla. Reima. Dette kvalitetsmærke er udviklet i Findland, og ikke overraskende er de bare mestre i funktionstøj til Børn. Klart mest kendte produkt er Reima Flyverdragt som har været på markedet i årtier.

  • Reima Vintertøj til børn (Reima Vinterjakke, Reima Støvler og Reima Huer og Handsler) verdens kendte børnetøj produkter.

Ud over flyverdragter er Reima også kendt for Jakker – Specielt en Reima Vinterjakke er kendt for at holde barnet varmt i den kolde Danske vinter. Ud over traditionelt funktionstøj til børn, er der også disse Reima Støvler som er noget af det nyeste fra Reima. Reima støvlerne er ligeledes i en rigtig god kvalitet, men til en pris som er meget rimelig. Reima Huer og Handsker er et klassisk produktudbud fra Reima som vi har i stor udstrækning.

  • Reima er mere end funktionstøj til Børn

Disse Reima Hjemmesko er nyste produkt i for af Reima overtrækssko.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.