Fjernstyrede Helikoptere

En ny verden indenfor legetøj er efterhånden blevet ret stor. RC helikoptere, er blevet så avanceret, at de kan betjenes af enhver. Det sidste nye er at man kan optage videoer med med de nyeste fjernstyrede helikoptere på markedet. Den absolutte ultimative lege oplevelse er uden tvivl den fjernstyret helikopter som kan styres med en Iphone, Android eller ipad. Navnet er Parrot AR Drone som bestyr af 4 separate motorer og propeller, som sørger for at torquet er 100% NUL – Det sikrer at helikopteren ikke kommer i spin. Udover det har den gyroskop, som sikrer helikopterens stabilitet, så er det bare om at holde en tilpads mængde power med sin Iphone til at den flyver. dette er et fantastisk stykke legetøj. Der er dog kommet en lille sjov sag fra Air Hogs, som er en god udfordrer til dronen, men til en billigere pris. Den fantastiske Air hogs Hawk Eye er udstyret med fuld kamera med høj opløsning som bare skyder nogle fantastiske billeder fra luften. Den kan optage op til 5 minutter fuld video, eller tage masser af billeder på den interne hukommelse. Fantastisk legetøj til børn fra parrot og Air Hogs.

Comments are closed.