Kvaliteter

Vi bruger kun certificeret, økologisk bomuld. Dette betyder, at produktionen er uden farlig kemi, og at de ansatte i bomuldsproduktion arbejder under ordnede forhold. Hos TW. får du en garanti for, at bomulden lever op til de højeste sociale- og miljømæssige krav og standarder.

Hos TW. benytter vi os udelukkende af 100% økologisk merinould, hvor vi sikrer os, at fårene såvel som bønderne har de bedst mulige betingelser. Uld er et fantastisk behageligt naturprodukt, og såfremt man vasker det ved 30 grader på uldprogram, har det en uendelig levetid. 

I produktionen af TW's sportstøj er der i høj grad brug for Polyester, da dets egenskaber og agilitet er særdeles velegnet til sport. Udfordringen ved polyester er dog, at den bliver lavet af råolie, som er en meget klimatung ressource. Derfor benytter vi os udelukkende af genanvendt polyester, såsom plastikflasker og plastiskaffald fra verdenshavene. Kvaliteten af tøjet er stadig af ligeså høj karakter som almindeligt, konventionelt polyester. 

I vores termoundertøj benytter vi os af en blanding af økologisk merinould og TENCEL™. Det naturlige materiale TENCEL™ er en træ-kvas fra eukalyptustræer og blander man det med uld er det et perfekt mix, som sikrer den bedste temperaturregulering og komfort.