Produktion i Europa

Bæredygtig produktion og forbrug er to meget vigtige parametre hos Turtle Workwear. 

Vi får produceret alt vores tøj i Europa - og de strenge, medarbejderbeskyttende rettigheder, som EU sikrer de ansatte, stiller garanti for at der kan udføres arbejde under de bedst mulige vilkår. 

De produktionsansatte har muligheden for at melde sig ind i fagforeninger samt at arbejde under overenskomst. Det er især i forhold til de arbejdsmæssige rettigheder, at man i Europa er lysår foran den traditionelle tekstilbranche, som man primært ser i Fjernøsten. 

EU's strenge krav i forhold til kemikalier, råvare osv. har desuden også medført, at de europæiske leverandører hører til de førende i verden i forhold til bæredygtighed. Vi har nøje udvalgt netop de leverandører, hvor bæredygtighed i særlig grad er vigtig. 

Derfor har vi nu en leverandørportefølje med verdens bedste leverandører og pionerer inden for bæredygtighed, som udover at levere fantastiske produkter, også inspirerer til at vælge nye og innovative løsninger. 

LEVERANDØRER:

GARLITA (Litauen):
Certificeringer: 
EMAS, ISO 14001 & 9001, RWS. Produktionen er desuden 100% drevet af solenergi.

Da vi får lavet størstedelen af vores strik-produkter hos denne leverandør er det essentielt, at de er RWS (Responsible Wool Standard) certificeret. Dette sikrer god dyrevelfærd såvel som ordentlig behandling og betaling af bønderne. Derudover forpligter bønderne sig også til en progressiv og bæredygtig behandling af naturen. RWS giver også en sikkerhed for at alt vores merinould er mulesing-frit.

UTENOS (Litauen):
Certificeringer:
Oeko-Tex, GOTS, WOOLMARK, SA8000, GREEN BULB, DETOX TO ZERO.

Denne Jersey-leverandør er den første og eneste leverandør i verden, som efterlever alle krav fra Greenpeace til bæredygtig tøjproduktion. Samtidig er de SA8000® certificeret, hvilket sikrer de produktionsansatte humane arbejdsvilkår.

DR.BOCK INDUSTRIES (Rumænien)
Certificeringer: 
ISO 14001, 50001 & 8000, Oeko Tex 100, STeP, BSCI, RSL, CPI2, GSCP.

Bæredygtighed er det fundamentale udgangspunkt i vores rumænske leverandør, DR. BOCK. De bukser vi får lavet her, er lavet af et mix af Tencel® og genanvendt polyester, som er udvundet af plastaffald.  Derudover har de også et enormt fokus på CSR, hvor de kontribuerer store ressourcer hvert år til velgørende formål, skoler og non-profit organisationer.