Bestræbelser mod FN's verdensmål

#9 INDUSTRI OG INFRASTRUKTUR
Vi har en ambition om at være så innovative som muligt hvad kvaliteterne angår, da det især er på dette punkt vi kan gøre en forskel. Disse kvaliteter kræver tekniske, innovative og moderne leverandører, som vi især har stiftet bekendtskab med i Europa.

Derfor benytter vi os kun af europæiske leverandører, som ydermere sikrer en kort transportafstand samt fabrikker og facilliter som lever op til de europæiske standarder.

#12 ANSVARLIGT FORBRUG OG PRODUKTION
Turtle Workwear er modstander af fast fashion og er bekendt med konsekvenserne af ”The high cost of low price”. 

Det er derfor ikke en ambition hos Turtle Workwear, at være med til at bidrage til den eksplosive fremgang af forbrug og produktion. Vores slidstærke materialer sikrer lang levetid, så tøjet kan benyttes og vaskes gennem en længere periode.

#13 KLIMAINDSATS
I Danmark blev der i 2019 købt 91.200 tons tøj - 16kg pr. person. Turtle Workwear vil gerne være med til at skrue ned for blusset.

Vi kan ikke stoppe produktionen og forbruget af tøj – men hvert eneste stykke tøj som bliver købt i genanvendelige materialer i stedet for traditionelle, konventionelle materialer er en gevinst for samfundet og planeten.