INPAY

For the past four years, Inpay has helped set the standard for innovative and beautiful merchandise.

In addition to using quality merchandise, their core competence is to deliver cross-border payment solutions. After several years of high growth, they have scaled their business and doubled their staff – both locally and externally. With all the new faces, Inpay has had a lot of onboarding to deal with, and nothing beats corporate merchandise when it comes to creating a quick sense of belonging

We made:

Engraved Apple Watches
Customized packaging
Iphone Covers
Thermos Mugs
Notebooks
Pens

“Når et nyt talent har sin første dag hos Inpay, giver vi dem en pakke med klassisk firmamerch; notesbøger, et laptopcover, nøgleringe, kuglepenne, håndsprit og en sweatshirt. Vi giver dem faktisk også et specialdesignet Apple Watch for at hjælpe dem med at holde sig sunde. Når man bærer det samme tøj, føler man sig som en del af en gruppe. Det skaber en følelse af tilhørighed. Ja. Tilhørighed er et nøgleord,” siger Mette Klink Elbæk, Senior People Specialist hos Inpay.

“Folk ser altid ud til at kunne lide det. Det er altid produkter af høj kvalitet, som man faktisk vil bruge. Og det faktum, at merchen er bæredygtig og har en lav påvirkning på klimaet, betyder meget. Det sender et budskab og gør en forskel for mange mennesker,” uddyber hun.

“Vi brugte Turtle, fordi de altid leverer. Produkterne er flotte og lige på kornet. Fyrene er dedikerede og venlige, og de har en can-do-attitude. De skulle gravere hundredvis af ure med vores logo, og de leverede inden for et par dage. De gik endda den ekstra mil og designede et sleeve til æsken,” forklarer hun.

Select your currency