Hos Turtle skaber vi merchandise med fokus på kvalitet, design og bæredygtighed.

01. Kvalitet

Kvalitet er vores topprioritet. Vi tror på, at reel værdi ligger i produkter, der er holdbare og pålidelige. Vi bruger kun de bedste, certificerede materialer for at sikre, at vores produkter kan holde i mange år og fremstilles under ordentlige forhold.

02. design

Æstetik og funktionalitet skal altid gå hånd i hånd. Vores designteam består af kreative kræfter dedikeret til at blande æstetik med praktisk. Vi tror på at skabe produkter, der ikke kun fanger dit øje, men også integreres i din hverdag.

03. Bæredygtighed

Vi tager vores ansvar for miljøet meget alvorligt. I en verden, hvor overproduktion af merchandise er meget udbredt, er det et område, vi har særligt fokus på. Vi fremstiller kun produkter, som du virkelig har brug for – og bestræber os altid på at lave produkter, som du også vil bruge i din fritid. Hvert produkt er omhyggeligt fremstillet ved hjælp af de højeste certificerede materialer.

 • "Vi valgte at samarbejde med turtle®, fordi vi synes, de er nogle fantastiske og talentfulde mennesker med en klar ambition om at lave bæredygtige produkter, som passer perfekt til vores vision og måde at drive forretning på."

  Andreas Kvist, Too Good To Go
 • "Det er super vigtigt for os at have bæredygtighed, håndværk og kvalitet i tankerne i alle aspekter af vores forretning. Det er derfor, vi var så begejstrede for at møde turtle®. De var det perfekte match for os."

  Casper Engel Rasmussen, Kaffe kollektiv
 • “Vi begyndte at brainstorme, hvilken type produkter vi ønskede, og bagefter begyndte vi på de specifikke designs. turtle® startede den kreative proces, og vi gav feedback på designsene undervejs, så det blev præcist, som vi ønskede det”

  Cecilia Kirsgaard, Vipps MobilePay
 • "At arbejde med Turtle har været en absolut fornøjelse. Fra vores første møde til konceptualisering af vores endelige design har Jesper og Anton været professionelle og meget støttende gennem hele processen."

  Aurora DR, CBS Music Bizz
Vælg din valuta