NON-VIOLENCE


HVAD ER NON-VIOLENCE?
Non-Violence Project Foundation er en non-profit organisation, der fremmer fred og social forandring gennem uddannelse. Siden stiftelsen i Schweiz i 1993 har NVP nået ud til over 8 millioner unge mennesker over hele verden. Non-Violence er en uafhængig og ikke-politisk organisation, der finansieres gennem sponsorater, donationer og licensindtægter fra ikke-voldelig kunst og produkter.

PISTOLEN MED KNUDEN

Den karakteristiske pistol er et symbol, der repræsenterer en universel idé om fred og ikke-vold. Den taler højere end ord, på tværs af alle kulturer, religioner og aldre. Skulpturen "The Knotted Gun" blev skabt som et mindesmærke hyldest til John Lennon i 1980 af den svenske kunstner Carl-Fredrik Reuterswärd. Skulpturen er placeret i over tredive strategiske offentlige lokationer rundt om i verden, inklusive FN's hovedkvarter i New York City, det olympiske museum i Lausanne og Peace Park i Beijing.

UDDANNELSESPROGRAMMERNE
Non-violence projektet når ud i alle afkroge af verden. Helt fra de udsatte ydreområder i Rio de Janeiro, Mexico City og Johannesburg, til forstadsområder i Stockholm og London, og til centrum af Miami. Metoderne og programmerne har til formål at gøre børn og unge mindre tilbøjelige til at løse deres konflikter med vold ud fra mantraet "Gør verden lidt mindre voldelig og fremtiden lidt lysere".
Læs mere om de forskellige uddannelsesprogrammer på:
https://www.nonviolence.com/