VORES HISTORIE OG MOTIVATION

VORES HISTORIE & MOTIVATION: 
Efter samlet 20 års erfaring indenfor sourcing, produktion, design og indkøb, som ansatte i modebranchen, besluttede vi os for i starten af 2020 at bryde ud  og starte TURTLE WORKWEAR. Dette med ønsket om at lave en sund tøjforretning med hensyntagen til klimaet, og med fokus på at alle led i værdikæden skal have en sund forretning.

Siden 90’erne er prisen på tøj faldet med 6%, samtidig med at inflationen er steget med 87%. Vi mener at dette er et klart billede af en sørgelig tendens, hvor lønninger og metervarekvalitet er blevet nedprioriteret for at kunne realisere de ekstremt lave priser, der efterhånden er blevet en selvfølge for mange slutforbrugere.

Gennem vores tidligere virke som indkøbere, har vi rejst Asien tyndt og besøgt over 100 fabrikker, så vi har stor erfaring med tøjproduktion. For os handler det om at finde frem til netop den pris, som giver mening for alle parter i værdikæden.

Derfor var motivationen også ekstra stor, da vi stiftede firmaet: TURTLE WORKWEAR. Vi har en klar agenda om at revolutionere markedet inden for bæredygtigt arbejdstøj. Vi er rigtig stolte af et produktsortiment og en leverandørportefølje, hvor bæredygtighed og medmenneskelighed er de absolutte nøgleord.

Vi har en konstant nysgerrighed og interesse for nye, innovative og bæredygtige løsninger, og er derfor involveret i forskellige initiativer og samarbejdsgrupper, hvor man på tværs af diverse brancher deler viden og løsningerne med hinanden. Vi hviler hverken på laurbærrene og stiller os ej heller tilfredse med status quo - men vi forsøger hver dag at gøre en forskel i en branche, der virkelig har brug for det!