Top 10 tips for virksomheder
til DHL stafetten.

 

DHL stafetten er en stor begivenhed, der samler
tusindvis af mennesker fra hele landet.
Det er en unik mulighed for virksomheder at nå
ud til et stort publikum og promovere deres brand.

 

Her er 10 tips til virksomheder, der vil deltage i DHL stafetten:

 • Start i god tid.
  Hvis du ikke vil være “just another one” til årets DHL stafet, så start i god tid med at planlægge jeres arrangement. Jo mere dedikeret man er til projektet, jo bedre en oplevelse er det også for de deltagende.

 

 • Lav noget lækkert merchandise.
  Merchandise er en fantastisk måde at promovere dit brand på DHL stafetten. Sørg for at skabe merchandise, der er iøjnefaldende og relevant for din virksomhed. Du kan f.eks. lave løbetrøjer, shorts, flag, svedbånd eller andre produkter, der kan bruges af deltagerne. Hvis du er dygtig til at få lavet noget lækkert, kommer dine medarbejdere også til at bruge dem igen og igen i deres fritid.

 

 • Gør noget ud af din camp.
  Det er ikke fedt at have en stor virksomhed – men en fattig camp!

 

 • Gør det nu sjovt.
  DHL stafetten er en fest! Sørg for at have det sjovt og interagere med deltagerne. Dette vil hjælpe dig med at bygge relationer og promovere dit brand. Når løbet er slut er det en stor success, hvis dit team har lyst til at blive hængende!

 

 • Deltag som chef.
  Det er sjovt når det er chefen der trækker i arbejdstøjet og har smidt blazeren derhjemme for at være sammen med de andre. I øjenhøjde – og i baren. Men tag gerne hjem, når medarbejderne for alvor skal brænde dæk af.

 

 • Sørg for mad og drikke.
  Sørg for at der ikke mangler noget. Det er trods alt et fysisk løb, så det skal ikke være mad og drikke der mangler.

 

 • Lad dine medarbejdere bestemme tempoet.
  Det er helt OK, hvis dine medarbejdere ikke har lyst til at løbe. Heldigvis er der rig mulighed for at gå en hyggetur med medarbejderne i stedet.

 

 • Husk skiftetøj.
  Når løbet er slut er det helt OK at feste videre i løbetøjet, men da stafetten ligger sidst på sommeren kan det godt være koldt. Så husk noget varmt tøj, som du kan feste i hele natten.

 

 • Undgå skader.
  Hvis du laver en rundspørge i teltet har de fleste nok været nødsaget til at afslutte en ellers stor sportlig kariere med detilhørende landsholdsdeltagelse, hvis det ikke var for den forbistrede ankelskade. Et godt råd til alle er, at man skal tage det stille og roligt og løbe i sit eget tempo. Selvom om Riget er nabo til Fælledparken, behøver man ikke aktivt at opsøge det.

 

 • Nyd det!
  DHL stafetten er en fantastisk begivenhed. Sørg for at nyde det og have det sjovt!
Select your currency