COFFEE COLLECTIVE

Gennem tiden har vi haft den fornøjelse at arbejde med nogle af de største brands i Danmark. I dette afsnit vil vi gerne fremhæve nogle af dem. Dette er en kærlighedshistorie om vores samarbejde med Coffee Collective.

“Vi ønskede merchandise af høj kvalitet, der var gennemtænkt at producere og ud fra det mindset og de værdier, som vi driver forretning med her hos Coffee Collective. Det er super vigtigt for os at have bæredygtighed, håndværk og kvalitet i tankerne i alle aspekter af vores forretning. Det er derfor, vi var så begejstrede for at møde turtle®. De var det perfekte match for os”, siger Casper Engel Rasmussen, medstifter af Coffee Collective.

“Vi har altid haft merchandise i vores butikker, og det er en vigtig del af vores forretning. Det skaber et fællesskab mellem os, vores kunder og vores kaffeproducenter. Det er virkelig vigtigt for os, at vores t-shirts og kasketter også kan bruges af vores producenter i f.eks. Etiopien, Guatemala og Peru, når de arbejder på kaffefarmene ved høje temperaturer. Vi kan ikke have dem til at gå rundt i polyester- eller T-shirts af dårlig kvalitet, der ikke kan tåle solen.”

“Merchandisen skulle repræsentere vores luksuriøse kafferistninger. Vi endte med at få strikket stof i en specialfremstillet beige Pantone-farvet tråd, der symboliserer vores filterristede kaffeposer og vores varemærke-trekanter på ryggen i en okseblodsfarvet nuance. Strukturen er blød og tung med en følelse af høj kvalitet.”

I dette projekt lavede vi følgende:

T-Shirts
Caps
Sweatshirt
Forklæder
Totebags