Penneo

Penneo er en hurtigtvoksende scale-up, der er etableret for at erstatte den fysiske pen og skabe en sikrere underskriftsproces elektronisk. Da vi skulle designe deres merchandise-kollektion, var det vigtigt for os at skabe nogle genstande, som deres medarbejdere ville være stolte af at bære.

“Merchandisen, vi har i Penneo, er en del af vores daglige uniform. Ikke fordi vi beder folk om at bære de t-shirts eller hoodies, vi giver dem, når de starter i Penneo, men fordi dresscoden er afslappet, og vi gerne vil have vores brand med os, hvor vi end går – nu hvor kvaliteten er bedre, ser vi, at folk bruger det endnu mere. Penneo hoodies er faktisk blevet den uofficielle arbejdsuniform i Penneo.”

“Samarbejdet har udviklet sig over tid, og jeg kan roligt sige, at når jeg arbejder med Turtle-teamet, føler jeg altid, at jeg vil blive behandlet retfærdigt. De er hurtige til at reagere og altid klar til en skør opgave – nogle gange med en skør deadline. Generelt sætter jeg virkelig pris på deres “vi får det til at fungere”-tilgang til vores samarbejde. Det er også sådan, min egen tilgang til arbejde og liv er, hvilket er hvorfor vi er en god match til samarbejde.” Simone W. Mariscal-Jensen, People and Culture-konsulent i Penneo.

I dette projekt lavede vi følgende:

T-Shirts
Løbetrøjer
Hoodies
Laptop-sleeves
Nøgleringe
Sparkdräkter

Har du brug for hjælp til at sætte din merchandise-kollektion op?

Send os et besked