Too Good To Go

Gennem tiden har vi haft den fornøjelse at arbejde med nogle af de største brands i Danmark. I dette afsnit vil vi gerne fremhæve nogle af dem. Vi har interviewet Andreas Kvist fra Too Good To Go.

Dette er en historie om at få medarbejdere til at føle sig specielle.

“Too Good To Go er et social impact-selskab, der sørger for, at god mad bliver spist, ikke spildt. Hos Too Good To Go har vi et ambitiøst mål: at inspirere og give alle mulighed for at bekæmpe madspild.

Vi samarbejdede med turtle®, fordi vi ønskede at skabe teamånd på tværs af Europa, så vi inviterede vores forskellige kreative designere til at arbejde sammen og designe deres egne t-shirts på turtle®’s hovedkontor.

Eventformatet var helt nyt for os. Det var et socialt teamarrangement, hvor vores team kunne lave deres egen custom printed t-shirt af turtle®’s højkvalitetstøj. Vi har for nylig udvidet vores team, som er placeret over hele Europa. Så dette var en god mulighed for os til at lave noget særligt, der kunne samle os.

Vi valgte at samarbejde med turtle®, fordi vi synes, de er nogle fantastiske og talentfulde mennesker med en klar ambition om at lave bæredygtige produkter, som passer perfekt til vores vision og måde at drive forretning på.”

I dette projekt lavede vi følgende:

Muleposer
Crew necks
Hoodies
T-shirts

HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL AT FINDE MERCHANDISE TIL DIN VIRKSOMHED?

Kom i kontakt med os