Gennem tiden har vi haft fornøjelsen af ​​at arbejde med nogle af de største brands i Danmark. I dette afsnit vil vi gerne fremhæve nogle af dem. Dette er en kærlighedshistorie om vores samarbejde med Coffee Collective.

”Vi ønskede varer af høj kvalitet, som var gennemtænkt at producere og baseret på den tankegang og de værdier, som vi handler med her hos Coffee Collective. Det er super vigtigt for os at have bæredygtighed, håndværk og kvalitet for øje i alle aspekter af vores forretning. Derfor var vi så glade for at møde turtle®. De var det perfekte match for os”, siger Casper Engel Rasmussen, medstifter af Coffee Collective.

”Vi har altid haft merchandise i vores butikker, og det er en vigtig del af vores forretning. Det skaber et fællesskab mellem os, vores kunder og vores kaffeproducenter. Det er rigtig vigtigt for os, at vores t-shirts og kasketter også kan bruges af vores producenter i fx Etiopien, Guatemala og Peru, når de arbejder på kaffefarmene ved høje temperaturer. Vi kan ikke have dem til at gå rundt i polyester eller T-shirts af dårlig kvalitet, der ikke tåler solen.”

“Varerne skulle repræsentere vores luksuriøse kafferistninger. Vi endte med strikstof i en brugerdefineret beige Pantone-farvet tråd for at symbolisere vores filterristede kaffeposer og vores varemærketrekanter på bagsiden i en okseblodsnuance. Teksturen er blød og tung med en følelse af høj kvalitet.”

Vi lavede:

T-shirts
Caps
Sweatshirts
Forklæder
Muleposer

Vælg din valuta