FOR GODT TIL AT GÅ

Gennem tiden har vi haft fornøjelsen af ​​at arbejde med nogle af de største brands i Danmark. I dette afsnit vil vi gerne fremhæve nogle af dem. Vi har interviewet Andreas Kvist fra Too Good To Go.

Dette er en historie om at få medarbejdere til at føle sig specielle.

“Too Good To Go er en social impact-virksomhed, der sikrer, at god mad bliver spist, ikke spildt. Hos Too Good To Go har vi et ambitiøst mål: at inspirere og styrke alle til at bekæmpe madspild.

Vi samarbejdede med turtle®, fordi vi ønskede at skabe holdånd i hele Europa, så vi inviterede vores forskellige kreative designere til at arbejde sammen og designe deres egne t-shirts på turtle® hovedkontor.

Eventformatet var helt nyt for os. Det var et socialt team-arrangement, hvor vores team kunne lave deres egen specialdesignede t-shirt af turtle®s højkvalitetstøj. Vi har for nylig udvidet vores team, som er placeret i hele Europa. Så dette var en god mulighed for os til at gøre noget særligt, der kunne bringe os sammen.

Vi valgte at samarbejde med turtle®, fordi vi synes, de er fantastiske og dygtige mennesker med en klar ambition om at lave bæredygtige produkter, der passer perfekt til vores vision og måde at drive forretning på.”

Vi lavede:

Mule tasker/poser
Sweatshirts
Hoodies
T-shirts

HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL HOS FINDE MERCHANDISE TIL DIN VIRKSOMHED?

Kom i kontakt med os
Vælg din valuta