Vipps MobilePay

Vi er Vipps MobilePay. Vi er en nordisk betalingsvirksomhed, der arbejder på at gøre betalinger endnu mere brugervenlige og enkle på tværs af landegrænser.

Vi havde brug for merchandise for at fejre fusionen mellem Vipps og MobilePay. Vi har haft gode erfaringer med vores tidligere samarbejde med turtle®, og vi vidste, at de var det rigtige valg til dette, så vi kontaktede dem med det samme.

En af de vigtigste ting for os er, at vores merchandise er af høj kvalitet og fremstillet i Europa. Vi ønsker at gøre en forskel ved at minimere vores CO2-aftryk, men har også et bredt udvalg af produktmuligheder og tilpassede designmuligheder. Heldigvis er alt dette i turtle®s DNA.

Vi ønskede merchandise for at fejre vores nye identitet: 1. november fusionerede den norske virksomhed Vipps og den danske virksomhed MobilePay til én – Vipps MobilePay. Vi er to store brands med to forskellige kulturer, der nu er smeltet sammen til én. For at skabe rammerne for vores ambition om at skabe den bedste forenede arbejdskultur, var vi nødt til at have nogle fysiske ligheder. Merchandise var en fantastisk måde at få vores medarbejdere til at føle sig som en del af én virksomhed fra dag ét.

Vi begyndte at brainstorme, hvilken type produkter vi ville have, og så begyndte vi på de specifikke designs. turtle® startede den kreative proces, og vi gav feedback på designs undervejs, så det blev præcis, som vi ønskede”, siger Cecilia Kirsgaard fra Vipps MobilePay.”

Vi lavede:

T-shirts
Sko
Liner
Caps
Strømper

Vælg din valuta