Vipps MobilePay

“Vi er Vipps MobilePay. Vi er et nordisk betalingsselskab, der arbejder på at gøre betalinger endnu mere brugervenlige og enkle på tværs af grænser.

Vi havde brug for merchandise til at fejre fusionen mellem Vipps og MobilePay. Vi har haft gode erfaringer med vores tidligere samarbejde med turtle®, og vi vidste, at de var det rette valg til dette, så vi kontaktede dem med det samme.

En af de vigtigste ting for os er, at vores merchandise er af høj kvalitet og fremstillet i Europa. Vi vil gerne gøre en forskel ved at minimere vores CO2-aftryk, men også have et bredt udvalg af produktmuligheder og tilpassede designmuligheder. Alt dette ligger heldigvis i turtle®’s DNA.

Vi ønskede merchandise til at fejre vores nye identitet: Den 1. november fusionerede det norske selskab Vipps og det danske selskab MobilePay til ét – Vipps MobilePay. Vi er to store brands med to forskellige kulturer, der nu er fusioneret til én. For at sætte scenen for vores ambition om at skabe den bedste forenede arbejdskultur skulle vi have nogle fysiske ligheder. Merchandise var en fantastisk måde at få vores medarbejdere til at føle sig som en del af ét firma fra dag ét.

Vi begyndte at brainstorme, hvilken type produkter vi ønskede, og bagefter begyndte vi på de specifikke designs. turtle® startede den kreative proces, og vi gav feedback på designsene undervejs, så det blev præcis, som vi ønskede det”, siger Cecilia Kirsgaard fra Vipps MobilePay.”

I dette projekt lavede vi følgende:

T-Shirts
Sko
Lanyards
Caps
Sokker

Har du brug for hjælp til at sætte din merchandise-kollektion op?

Send os et besked