Hos Turtle skaber vi merchandise med fokus på kvalitet, design og bæredygtighed.

01. Kvalitet

Kvalitet er vores topprioritet. Vi tror, at ægte værdi ligger i produkter, der er holdbare og pålidelige. Vi bruger kun de bedste, certificerede materialer for at sikre, at vores produkter kan holde i mange år og er lavet under ordentlige forhold.

02. Design

Æstetik og funktionalitet bør altid gå hånd i hånd. Vores designteam består af kreative kræfter, der er dedikerede til at blande æstetik med praktik. Vi tror på at skabe produkter, der ikke kun fanger dit øje, men også integreres i din hverdag.

03. Bæredygtighed

Vi tager vores ansvar vedr. miljøet meget alvorligt. I en verden, hvor overproduction af merchandise er meget udbredt, er dette et område vi har særligt fokus på. Vi fremstiller udelukkende produkter, som du virkelig har brug for – og bestræber os altid på at lave produkter du også har lyst til at bruge i din fritid. Hvert produkt er omhyggeligt fremstillet ved hjælp af de højest certificerede materialer.

 • Vi valgte at samarbejde med turtle®, fordi vi synes, de er nogle fantastiske og talentfulde mennesker med en klar ambition om at lave bæredygtige produkter, som passer perfekt til vores vision og måde at drive forretning på.

  Andreas Kvist, Too Good To Go
 • Det er super vigtigt for os at have bæredygtighed, håndværk og kvalitet i tankerne i alle aspekter af vores forretning. Det er derfor, vi var så begejstrede for at møde turtle®. De var det perfekte match for os.

  Casper Engel Rasmussen, Coffee Collective
 • “Vi begyndte at brainstorme, hvilken type produkter vi ønskede, og bagefter begyndte vi på de specifikke designs. turtle® startede den kreative proces, og vi gav feedback på designsene undervejs, så det blev præcis, som vi ønskede det”

  Cecilia Kirsgaard, Vipps MobilePay
 • “Working with Turtle has been an absolute pleasure. From our initial meeting to conceptualizing our final design, Jesper and Anton have been professional and very supportive throughout the entire process.

  Aurora DR, CBS Music Bizz